Scroll to top
© 2018, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Share

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ καθηγητή κ. Σέρκο Χαρουτουνιάν


ADMIN1 - 19 Ιουνίου 2020 - 0 comments

Μυτιλήνη, 19/6/2020

 

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Ν. Λέσβου κ. Χαράλαμπος Αθανασίου δέχθηκε σήμερα στο Γραφείο του στη Μυτιλήνη τον Πρόεδρο του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ καθηγητή κ. Σέρκο Χαρουτουνιάν.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της επίσκεψης στη Λέσβο του Προέδρου του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ και σε αυτήν μετείχαν ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού κ. Χατζηνικολάου και ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ. Κουφέλος Παναγιώτης.

Κατά την συνάντηση ενημέρωσαν τον κ. Αθανασίου για τις δράσεις και τα σχέδια του Οργανισμού στη Λέσβο, για τις εγκαταστάσεις στο Κάτω Τρίτος, για το ρόλο και τις προοπτικές του εργαστηρίου ελαιουργίας που λειτουργεί εκεί και είναι ένα από τα δυο πιστοποιημένα του οργανισμού σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα, ο κ. Αθανασίου εξέθεσε τις απόψεις και τους προβληματισμούς του για την κατάσταση του αγροτικού τομέα στο Νομό, ανταλλάσοντας απόψεις για το ρόλο του οργανισμού ως αρωγού στην προσπάθεια ανάκαμψης του αγροτικού τομέα. Συγκεκριμένα, όσο αφορά την επιμόρφωση των αγροτών στα νέα δεδομένα και τις σύγχρονες τάσεις της αγροτικής παραγωγής, τις νέες τεχνολογίες και φυσικά στις προοπτικές που δημιουργούνται μέσω τις νέας ΚΑΔ.

Οι επισκέψεις των στελεχών του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ χαρακτηρίζονται μεγάλου ενδιαφέροντος και θα συνεχιστούν στο νησί μας κατά το επόμενο διάστημα, με την ελπίδα ότι θα συνεισφέρουν στα αγροτικά προβλήματα του τόπου μας.

Related posts